רגישות ללקטוז ומאכלים מותרים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/07/2011 | 10:03 | מאת: אוריאן

רציתי לדעת אם יש לי רגישות ללקטוז, האם אני יכולה לאכול לחם שנעשה עם חלב במקום מים ובו החלב תפח יחד עם הקמח. האם הסוכר שבחלב מתפרק בתהליך התסיסה של השמרים. במהלך 2-3 שעות ?

לקריאה נוספת והעמקה
12/07/2011 | 10:28 | מאת:

שלום אוריאן, חלק מהסוכר בהחלט מתפרק בכל תהליך ההכנה, וזה גם עניין כמותי בסופו של דבר. תנסי פרוסה קטנה ותראי איך את מרגישה. בברכה,דנה

12/07/2011 | 23:40 | מאת: אוריאן

האם תוכלי להפנות למקור שבו מסבירים מה כמויות הלקטוז שנמצאות בכל דבר , ואיפה סוכר החלב נמצא במצב מפורק