שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/06/2011 | 21:21 | מאת: איתן

שלום! האם מוצר מזון שעמד מס' שעות בסמיכות לחזית המיקרוגל סופג קרינה ועלול לגרום נזק בריאותי למי שאוכל אותו? והאם יש הבדל מבחינה זו בין מוצר שארוז בשקית/אריזת קרטון (כגון קורנפלקס, ופלים וכו') לבין מוצר מזון חשוף (פרי כמו תפוח למשל)? תודה מראש.

30/06/2011 | 12:10 | מאת:

שלום איתן, איני מומחית במיקרוביולוגיה וסנטיציה של מזון. מומלץ להתייעץ עם מהנדס מזון. בברכה,דנה