תרד
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני אוכל כמעט מדי יום שניצל תרד ושניצל ברוקולי של חברת טבעול. אני מעוניין לדעת אם הערכים התזונתיים של התרד והברוקולי במוצרים אלו הינם שווי ערך לערכים התזונתיים בירקות רגילים. אני מתאר לעצמי שבכל מקרה ערכם התזונתי נמוך יותר ממקבילותיהם הטריים, אך האם באופן זניח או משמעותי?
שלום אבי, ראשית כמותם בשניצל זניח מאוד מלכתחילה. שנית, המוצר עצמו אינו מוגדר כמוצר בריאות מבחינתי, אז לא הייתי מסתמכת על האיכויות שבו. בברכה,דנה