הצהובה הטובה של כפיר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רציתי לדעת, אני מאוד אוהב את המוצר ומוצא אותו כתחליף מצויין לצהובה- עשיר בחלבון (אני מתאמן ומקפיד על צריכת חלבון) ודל בשומן וקלוריות. לאור הפרסומים נעשו רציתי לדעת מס' דברים- האם המוצר בריא וערכיו התזונתיים המוטבעים עליו מהימנים? מהם חסרונותיו למעשה שכן לי היא מאוד טעימה וספקת את מנת החלבון (6 גרם לפרוסה) ודלה בשומן קלוריות? והאם השומן שהמוצר מכיל (שמן חמניות) הוא שומן מוקשה/לא בריא? תודה רבה.
שלום ליאו, איני ממליצה על מוצרים מעובדים כל כך. ככל שהמזון מעובד יותר או מורכב ממרכיבים שונים, ערכו התזונתי יורד. עדיף לאכול פרוסה של גבינה צהובה איכותית מאשר לצרוך מזון מעובד. בברכה,דנה