פטרוזיליה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/12/2010 | 21:14 | מאת: עוזי

שלום דנה באחת מך התשובות אמרת כי בפטרוזיליה כמו בסלרי יש רעלן מוטוגני אני צורך כשתי כפות אבקת פטרוזיליה יבשה במרק ,כנגד לחץ דם האם זה סביר? או להימנע בכלל? תודה עוזי

לקריאה נוספת והעמקה
02/01/2011 | 09:50 | מאת:

שלום עוזי, ראשית, עדיף להשתמש בפטרוזיליה טריה, לאבקה אין ערך מוסף. שנית, אין בכך כל נזק, גם לא מבחינת הרעלן, שכן יש לצרוך בכמויות גדולות ממנו. בברכה,דנה