בשר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, 1. תוך כמה זמן בשר אדום לאחר הבישול, מאבד את ערכו או מתקלקל כאשר הוא נשמר במקרר בבקשה? 2. איזה חלקים של בשר אדום מומלץ לאכול? האם בשר טחון מומלץ על ידכן? 3. האם אפשר לאכול בשר אדום ועוף באותה המנה? 4. איזה חלק של העוף מומלץ על ידכן? תודה רבה
שלום ליאור, 1. ימים ספורים (לא הייתי שומרת יותר מ-2-3 ימים). 2. החלקים המומלצים הינם : מספרים- 4,5,8 ו- 10-18. שאל את הקצב. איכות הבשר הטחון כאיכות הנתח ממנו נטחן. רצוי טחינה במקום ולא מוכן מראש. 3. אין מניעה לערבב שני סוגי בשר. 4. החלק הרזה ביותר הינו החזה. בברכה,דנה