בשר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אם אני קונה חזה עוף/הודו טרי ומקפיא את זה בפריזר אז זה פוגע בערכו של הבשר?או שזה לא משנה
שלום, הפגיעה בעיקר באיכות הטעם של הבשר וטריותו. מבחינה תזונתית הקפאה לרוב שומרת על הערכים כפי שהם ברגע ההקפאה. בברכה,דנה
אם אני קונה חזה עוף/הודו טרי ומקפיא את זה בפריזר אז זה פוגע בערכו של הבשר?או שזה לא משנה
שלום, הפגיעה בעיקר באיכות הטעם של הבשר וטריותו. מבחינה תזונתית הקפאה לרוב שומרת על הערכים כפי שהם ברגע ההקפאה. בברכה,דנה