סוכר חום-סוכר לבן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/11/2010 | 23:52 | מאת: יעל

שלום רב, רציתי לדעת האם יש הבדל מבחינת סוכר חום לסוכר לבן? אני יודעת ששני הסוכרים מכילים כ-40 קק"ל ל30 גרם (2 כפיות) ואני יודעת שסוכר לבן עבר תהליך זיקוק אחד נוסף לעומת החום, אבל האם יש הבדל מבחינה בריאותית (לא קלורית) על הגוף שלנו בין 2 הסוכרים? תודה רבה, יעל

24/11/2010 | 12:11 | מאת:

שלום יעל, ההבדל נובע מתהליך הזיקוק ולכן סוכר חום נחשב לבריא יותר ופחות מעובד לעומת סוכר לבן. מעבר לכך אין הבדל. בברכה,דנה