המתקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/11/2010 | 18:30 | מאת: נילי

שלום רב, אודה על הסבר מה בין סוכר לבן, סוכר חום, דבש, סילאן ואגאבה. מה עדיף? מהם הערכים הקלוריים? מי בעל הערכים התזונתיים הגבוהים?

14/11/2010 | 09:04 | מאת:

שלום נילי, עניתי רבות בנושא במסגרת פורום זה. ערכי "חיפוש בפורום זה" תחת השמות שציינת, ותראי את כל השאלות והתשובות בנושא. לצורך העניין: לסוכר חום, לבן, סילאן ודבש אותו ערך קלורי. הערך התזונתי מעט שונה ועדיף להשתמש בדבש או סילאן. בברכה,דנה