מזון שרוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

09/11/2010 | 18:38 | מאת: רותם

חשבתי על משהו ורציתי לדעת אם זה נכון- כשמזון נשרף כמעט לגמרי הוא עובר תהליך חימצון וכל החומרים בו משנים את ההרכב הכימי שלהם. אם אני אשרוף מזון לגמרי (נגיד פרוסת לחם בטוסטר עד שהיא הופכת לפחם) האם כל הערכים התזונתיים של המזון יעלמו?

10/11/2010 | 12:53 | מאת:

שלום רותם, כן, אם תשרפי את הפרוסה כל ערכה ילך לאיבוד, אך יחד עם זאת תהיה בלתי אכילה. בברכה,דנה