שמנת מתוקה+פודינק אבקה דומה לשוקולית אבקה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/11/2010 | 17:54 | מאת: חיל

מהם הערכים התזונתיים של שמנת מתוקה 32% שומן,ומהם הגורמים המזיקים וממה הם עשויים. כמו כן לגבי אבקת הפודינק,מה מזיק ומה מועיל לבריאות. ואיזה כמות מומלץ לאכול משניהם כאשר יוצרים מהם עוגה עם פסקויטים מני בר בטעם שוקו...תודה

05/11/2010 | 07:36 | מאת:

שלום, שמנת מתוקה בעיקר מכילה שומן ובכלל שומן רווי. אינה נחשבת למוצר מזין, בגלל תכולת שומן גבוהה, אך בשימוש אחת לכמה זמן בתוך עוגה או תבשיל נחשב לסביר, צריך להתיחחס האם מדובר באדם בריא. מכילה גם כמות גדולה של כולסטרול. אבקות פודינג בעיקר מכילות פחמימות פשוטות, ושוב פעם בכמה זמן בתו פודינג או באפיה, אפשרי, לא מומלץ. בברכה,דנה