פרי רקוב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/11/2010 | 10:19 | מאת: שרון

שלום רב. שאלה לי בעניין פירות באופן כללי. היום אכלתי אגס שבחלקו האחד היה כבר רקוב. השאר היה בסדר גמור. היה טעים ובעל טעם רגיל. באחד הביסים לקראת הסוף הרשתי טעם של מן עובש קצת...לא ראיתי שום דבר אבל היה פתאום טעם של פרי קצת רקוב. האם זה כ"כ נורא ומה עלול לקרות?? שרון.

05/11/2010 | 07:43 | מאת:

שלום שרון, זה ממש לא נורא, קורה לכולם. לא ממליצה לאכול פירות רקובים, אך גם לא סוף העולם אם קורה. בברכה,דנה