סיבים...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/11/2010 | 20:26 | מאת: ester

מבקש לדעת כמה מג' סיבים יש בפרוסת לחם של עיינן או משיפון או מקמח מלא...כמה יש ב 100 גר' שעועית לבנה מבושלת...כמה יש ב 100 גר בואגול מבושל וכמה יש ב 100 גר' גריסים וכמה יש בגרגרי חומוס 100 גר מבושלים..תודה ...אני בן 63 ..כמה מג' סיבים עלי לאכול ביום...מה המינימום ומה המקסימום...נ

02/11/2010 | 10:11 | מאת:

שלום, אני אתן לך קישור לאתר בעברית בו תוכל לבדוק תכולת סיבים בכל המזונות שבקשת. כמות הסיבים מבוטאת בגרמים, והממלצה לכלל האוכלוסיה הוא 20-30 גר' סיבים ליממה. http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx בברכה,דנה