כורכום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/09/2010 | 11:22 | מאת: מיטל

1- מדוע פלפל שחור מעלה את ספיגת הכורכום? 2- אם אוכל כל יום כפיתכורכום- האטם עורי יהפוך לצהבהב?

לקריאה נוספת והעמקה
11/09/2010 | 19:56 | מאת:

שלום מיטל, ישנם הטוענים כי חומר המצוי בפלפל שחור בשם פיפרין מעלה ספיגה וזמינות של הכורכום. איני יכולה לומר לך מדוע ובאיזה מנגנון ביולוגי. למיטב ידיעתי, כמות כזו לא תשנה את צבע עורך, וכמו כן כל שינוי בצבע הינו הפיך. בברכה,דנה