הקפאה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, רציתי לשאול כמה זמן ניתן לשמור מזון בהקפאה? מדובר בירקות מבושלים, פשטידות, קטניות, אורז, פסטה. ושאלה נוספת לגביי טחינה (טחינה בהכנה ביתית מחמאת שומשום בתוספת שמן זית) - האם הערכים התזונתיים נשמרים גם לאחר יום מהכנתה? תודה
שלום, לכאורה, הרבה מאוד זמן, או עד שנפגם הטעם של המזון. בתהליך הקפאה נעצרים תהליכי קלקול ועיפוש. ערכיה התזונתיים של הטחינה נשמרים זמן רב גם לאחר הכנתה. בברכה,דנה