במה יותר טוב לבשל? בנירוסטה או באלומיניום?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/04/2010 | 09:20 | מאת: ים

שלום לכולם... אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אך הוא הכי קרוב לנושא שמצאתי. שאלותיי הן - האם ישנו הבדל בבישול,מבחינה בריאותית, בין כלי אלומיניום לנירוסטה? האם ישנם מאכלים מסויימים שכדאי/אסור לבשל באחת המתכות? ( זכור לי שברוקולי ואלומיניום לא מסתדרים) מה בנוגע להרתחת מים, ישנה עדיפות מסויימת? תודה רבה ים

07/04/2010 | 12:10 | מאת:

ים שלום! אני ממש לא מומחית לנושא אך בחיפוש שערכתי מצאתי מקור מהימן המסביר הנושא (אם כי באנגלית): http://www.hc-sc.gc.ca/hl-vs/alt_formats/pacrb-dgapcr/pdf/iyh-vsv/prod/cook-cuisinier-eng.pdf מקווה שיסייע לך. בברכה, נועה

08/04/2010 | 00:06 | מאת: ים