הוספת סודה לשתיה -אבקת אפיה-קמח תופח .מה הנזק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/03/2010 | 15:25 | מאת: דונה

מה הנזק הבריאותי :א הוספת סודה לשתיה לריכוך מזון שמבשלים ב החומר שמוסיפים לקמח תופח(כדי שיתפיח) ג אבקת אפיה ד האם הנ"ל מזיקים יותר לילדים מאשר למבוגרים תודה דונה

24/03/2010 | 22:30 | מאת:

שלום דונה, ככל הידוע לי אין נזק באף אחד מהתוספים הנ"ל. מרכיבים אלו נחשבים לטבעיים והגוף מסוגל להתמודד עימם בקלות. אין נזק ידוע גם בילדים. בברכה,דנה