חימום מעדנים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/02/2010 | 00:35 | מאת: מורן

בחורף אני מחממת את המעדנים דיאט כגון שוקו, וניל, במיקרו (מעבירה לכוס ומוסיפה חלב או מים) רציתי לדעת אם יש סכנה במרכיבי הדיאט בחימום? כי לפעמים רשום על מוצרים לא לבישול ולא לאפייה (את זה ראיתי על יוגורטים דיאט כמו יופלי או דנונה)

28/02/2010 | 08:02 | מאת:

שלום מורן, לא מומלץ לחמם מעדנים המכילים אספרטיים ואצוסלפם קיי, אלה מתפרקים והופכים להיות רעילים, ומכאן ההמלצה לא לבשל או לאפות. בברכה,דנה

28/02/2010 | 21:03 | מאת: sarit

אני מוציאה את זה מהמקרר לשעתיים בערך ואז אוכלת זה לא גם לא כל כך קר תנסי....