חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/02/2010 | 10:32 | מאת: אני

אם אנני רגישה ללקטוז וכשאני אוכלת קצת גבינה על הלחם אני מרגישה בבטן מיחושיים .מה זה? יש עוד משהו בחלב שגורם לגזים ונפיחות חוץ מהלוקטוז? מה את מציעה במקום החלב הרגיל?? חלב עיזים?. תודה רבה

24/02/2010 | 13:21 | מאת:

שלום, איני יכולה לומר מה גורם לך לרגישות, אולי זה הלחם בכלל ולא הגבינה.הרגישות העיקרית הידועה במוצרי חלב היא ללקטוז, אך בגבינה לבנה יש יחסית מעט ממנו. האם אותו דבר קורה עם גבינה צהובה, שכמעט נטולת לקטוז, ומה לגבי יוגורט ביו? המלצתי, גשי לדיאטנית שתעזור לך לסדר את נושא הרגישויות למזון. יש חלב דל לקטוז שאת יכולה לנסות לפני חלב עיזים. בברכה,דנה