מרכיבי החותמת האדומה המוטבעת על הביצים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/02/2010 | 18:40 | מאת: שרון

שלום, אני נוהג להוסיף לחמין של שבת ביצים. רציתי לשאול האם מרכיבי החותמת על הביצים הם עשויים להיות רעילים לגוף(כי הרי החותמת מוסרת מהקליפה של הביצה בסוף הבישול של החמין) או שהם ידידותיים לגוף? יש לציין שאני שוטף את הביצים לפני הכנסתם לתבשיל,אך השטיפה לא מסירה את החותמת מה אתן ממליצות לעשות? תודה, שרון

15/02/2010 | 14:00 | מאת:

שלום שרון, אין לי תשובה משכילה בנושא. המלצתי, פנה למועצת הלול או למשרד הבריאות לבירור הנושא. בברכה,דנה