לחם בריא

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/01/2010 | 08:45 | מאת: מור

הייתי רוצה לשלב בתזונה שלי לחם . יש לציין שאני מתאמנת במכון כושר 3 פעמים בשבוע . בת 25 גובה 1.55 במשקל של 53 ק"ג . אני שמעתי שלחם מחיטה מלאה ובמיוחד אם זה בגט , לא בריא בכלל.. איזה לחם הכי מומלץ ומזין לתזונה נכונה של הגוף? אני אודה לך על תשובה בהקדם . תודה רבה !

27/01/2010 | 09:56 | מאת:

שלום מור, הלחם המומלץ ביותר לשילוב בתפריט הוא לחם שיפון, 70%. ניתן למצוא בכל מאפיה וסופר. בברכה,דנה