לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/01/2010 | 18:45 | מאת: גדעון

תודה לתשובתך. אבל..............בקמח תפוחי אדמה יש סיבים? אם כן לא טוב שהרי משהו בלחם גורם לי לכאב בטן. ואין לי צאלייק (קבלתי אתמול את התשובה לבדיקה.) כנראה שזה הסיבים. אז? איזה לחם הוא נטול סיבים ? נטול חיטה? או משהו כזה. תודה

12/01/2010 | 20:50 | מאת:

שלום גדעון, בלחם לבן יש מעט מאוד סיבים תזונתיי או בכל מה שעשוי מקמח לבן.יש לחם שיפון שהוא ללא חיטה בחלק מהמקרים אך עשיר בסיבים. נסה לא לאכול לחם שבוע וראה אם התופעה משתפרת, שכן סיבים יש גם במוצרי מזון אחרים. בברכה,דנה