דגים קפואים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/01/2010 | 21:11 | מאת: משה

שלום, מזה כשנה אני אוכל כמעט מידי יום דג קפוא, שאותו אני אופה בתנור. לאחרונה שמעתי כי לדגים אלו מוזרקים פוספטים ומיני חומרים, ושאלתי היא עד כמה הדבר מסוכן, והאם מומלץ לצרוך יותר חזה עוף למשל, מאשר דגים. תודה, משה.

12/01/2010 | 18:22 | מאת:

שלום משה, לא מומלץ לצרוך דג על בסיס יומי, בוודאי שלא קפוא. צריך לגוון על בסיס יומי עם עוף, הודו, בקר ודגים. בברכה,דנה