פג תוקף
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
רציתי לשאול מה המשמעות של להשתמש בקמח שיפון מלא שהתאריך האחרון לשימוש המומלץ שלו הוא לפני 3 ימים? האם איבד מערכיו התזונתיים כך שכבר לא כדאי להשתמש בו?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום נועה, לרוב למזון יש תוקף מעבר לתאריך הרשום, אך ברור שאבד הרבה מערכיו התזונתיים ויש סיכוי שעבר תהליך עיפוש. כמובן גם תלוי כיצד נשמר. אם נשמר בארון, אז אבד יותר, אם נשמר במקרר או בפריזר, יש לו זמן מדף ארוך יותר. בכל מקרה רצוי לאכול מזון טרי יותר. בברכה,דנה