הקפאת בשר
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
רציתי לדעת למה אומרים שאסור להפשיר ולהקפיא בשר שוב (וכמובן להפשירו אח"כ שוב...)??? האם זה תקף רק לבשר טרי או גם למוצרי בשר שכבר בושלו??
שלום צחי, הסיבה נעוצה בחיידקים שגדלים בזמן ההפשרה ונשארים בבשר, גם אחרי הקפאה. הכוונה לבשר טרי, פחות רלוונטי בבשר שכבר בושל. בברכה,דנה
אם אני מבין נכון אז למשל שניצלים (אחרי שכבר הוכנו ניתן לההקפיא ולהפשיר מספר פעמים (למשל אם הפשרתי יותר מדי ובסוף נשאר אפשר להחזיר למקפיא ולהפשיר השעת צורך אחרת )??