חומר מונע התקשות במזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/10/2009 | 13:21 | מאת: ליס

האם יש חומר טבעי שאוכל לשים בריבות או בשוקולד או בגלידה ביתית שיכול למנוע התקשות בגלל שלא מכניסה מרגרינה וחמאה? האם המרגרינה/החמאה היא זו שמונעת התקשות כשמכינים גלידה/שוקולד/ריבה ביתית? מהו החומר התעשייתי ששמים במפעל ומה סימונו המסחרי (כדי לבדוק אם מלאכותי).

08/10/2009 | 14:57 | מאת:

שלום ליס, איני מומחית בהנדסת מזון ולכן איני מכירה את כל החומרים בשימוש, טבעים ומלאוכתיים, המונעים התקשות במזון. המלצתי, פני למומחים בתחום טכנולוגית מזון או הנדסת מזון, או לחברות עצמן לייעוץ. כמו כן, ישנם שפים רבים היודעים את סוג החומרים המונעים התקשות. בברכה,דנה