טיגון מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/09/2009 | 23:04 | מאת: נועה

שלום, היום טיגנתי לביבות קינואה שיש בהם קינואה מבושלת, ביצים, גזר, פטרוזיליה ועוד. הרגשתי שאולי אני הורסת בטיגון את כל התכונות הטובות של מרכיבי הלביבות. האם יש ממש בהרגשתי זו? תודה, נועה

24/09/2009 | 13:26 | מאת:

שלום נועה, הטיגון לא הורס הכל אך הוא בהחלט פוגם באיכות המזון באופן כללי, בכל זאת את מוסיפה קלוריות והטיגון עצמו גורם לשחרור רדיקלים חופשיים שמחמצנים. זה לא הורס את הערך התזונתי של הקינואה או הביצה, אך בהחלט קציצה מבושלת עדיפה. בברכה,דנה