דגים ממולאים לא מבושלים (מוקפאים בפריזר)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/07/2009 | 13:34 | מאת: adi

שלום, רציתי לשאול אם מותר לבשל דגים ממולאים שהוקפאו לפני פסח או שצריך לזרוק? הדגים היו טריים והוכנו מיד עם קנייתם. עדי

14/07/2009 | 14:54 | מאת:

שלום עדי, לצערי אין לי תשובה החלטית לגבי זה, כי אין לדעת כיצד הוקפא, כמה זמן היה בחוץ לפני שהוקפא ואילו חומרים נוספו לבישול. המלצתי, אם לא חיוני לך, זרקי, עדיף לא לקחת סיכון. בברכה,דנה