תקופת מבחנים ואכילה נכונה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, לחם ודגנים גורמים לי לתחושת נפיחות לפיכך הפסקתי לאכול. בתקופות מבחנים ועומס אני מרגישה שחסרות לי הפחמימות לריכוז - מה שהרבה פעמים מביא אותי לאכילת שוקולדים. האם ישנה פחמימה טובה ובריאה שהיא לא לחם ודגנים שתוכל לעזור לי בתקופות כאלה? (ניסיתי אורז ופריכיות - אבל זה עושה לי עצירות)
שלום מיכל, מה לגבי קינואה וקטניות כגון אפונה, עדשים וכו', כיצד את מרגישה איתם? בברכה,דנה