דגנים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
לאחר בדיקות רבות והכל תקין לשמחתי. בטן נפוחה אחרי אכילת לחם ודגנים וכו. האם לחם משיפון מלא הוא תחליף טוב לכל לחם אחר? או שגם בו יש שמרים? מה לא לאכול עם לדעתי אני מתנפחת בבטן לאחר לחם ודגנים...גם קורפלקס ודגני בוקר לא לאכול? מה למעשה גורם להתנפחות ולאי נוחות..
שלום אליאן, יש לחפש במיוחד אחר לחמים ללא שמרים, לחם שיפון רגיל בהחלט יכול להכיל שמרים וסיבים תזונתיים. הייתי מתחילה מלחם לבן ללא סיבים ושמרים ומוסיפה בהדרגה סיבים ו/או שמרים ובודקת תגובה. בברכה,דנה