אפיה גלויה או סגורה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/05/2009 | 13:30 | מאת: דן

אופה בתנור ת"א ובטטה . לפעמים בתבנית פתוחה ואז הבטטה קצת נשרפת בקליפה למעלה. ( יותר רזה ( קצת מצומקת) אך מתוקה וטעימה מאד ) ולפעמים בתבנית סגורה .ואז הירקות יותר מימיים ואפשר לאכול פחות מאשר בתבנית פתוחה. (ופחות טעימים) ג) האם יש הבדל בבריאות בין שתי הצורות? ----ומהו? תודה להסבר

06/05/2009 | 15:19 | מאת:

שלום דן, אין הבדל משמעותי בין שני סוגי הבישול, רק איבוד של מים בעיקר. בברכה,דנה