בשר בקר - זמן הכנה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
רציתי לשאול האם יש מינימוםזמן שבישול שרק אחריו ניתן לאכול בשר בקר. פשוט יש לי מתכון של רוטב עגבניות עם בשר שווארמה טחון, שאז אני מבשלת 20 דק' על האש. האם בשר בקר אני צריכה לבשל זמן רב יותר? תודה, נועה
שלום נועה, אין זמן מינימום לבישות בשר, זה תלוי בטמפ' בו מתבשל, טחון או שלם, ומה מידת העישה הרצויה לך. בשר בקר, בניגוד לעופות וחזיר מכיל פחות פרזיטים וחיידקים מסוכנים ולכן 20-30 דקות זה זמן סביר. בברכה, דנה