פסטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/02/2009 | 20:53 | מאת: לימור

דנה שלום רב, האם (ואיזה אחוז, אם בכלל) תאית יש בסוגי האיטריות למיניהם (למשל באיטריות על בסיס חיטת דורום, או על בסיס אחר, וכיו"ב)? כמו כן, האם באיטריות שעל אריזתן לא כתוב שיש בהן סיבים, המשמעות היא שאין בהן תאית? לימור

23/02/2009 | 14:23 | מאת:

שלום לימור, לרוב פסטות שונות מיוצרות מקמח לבן ועל כן תכולת הסיבים נמוכה מאוד. חוסר ציון לא אומר שאין, פשוט אין חובת דיווח. הואיל והכמות קטנה מאוד, רצוי לעבור לפסטות מחיטה מלאה. בברכה,דנה