ירקות ופירות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
הירקות היחידים שאני אוהבת ואוכלת באופן כמעט יומיומי הם: עגבניה, בצל ירוק, שום, חסה, מלפפון ופלפל ירוק. הפירות שאני אוכלת הם: בננה, קלמנטינה ותפוח. האם זה מספיק מבחינת ויטמינים? כי שאר הירקות כמו גזר, קולורבי וכו' אני כבר נגעלת לאכול ופירות אחרים רק בקיץ כמו משמש, אפרסק וכו'. תודה
שלום מאיה, כל עוד את מקפידה על אכילתם באופן בסיסי יומי, איני רואה סיבה לפתח חסרים כלשהם. בברכה, דנה
תודה על התשובה, התכוונתי בין היתר אם בקבוצת ירקות אילו יש את כל הויטמינים שיש בגזר, צנון, פטרוזיליה וכו' אותם אני לא אוכלת.