סבתא בישלה דייסה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, אני רוצה להכין דייסה המורכבת מכוס מים, 1 כף סובין, 1 כף קווקר , 1 כף פשתן. * האם לטחון את זרעי הפשתן לפני? * האם הדייסה מתאימה לכולם או שיש אנשים להם לא מומלץ? * בתהליך דיאטה מומלצת גם? * האם היחס בכמות בין המרכיבים סביר? תודה וחנוכה שמח
שלום נטלי, אפשר לטחון,לא חובה. באופן עקרוני היא מתאימה לכולם, פרט לחולי צליאק. מומלצת לירידה במשקל והיחסים נראים לי סבירים, הטעם אולי פחות. בברכה, דנה