סבתא בישלה דייסה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/12/2008 | 10:11 | מאת: נטלי

שלום, אני רוצה להכין דייסה המורכבת מכוס מים, 1 כף סובין, 1 כף קווקר , 1 כף פשתן. * האם לטחון את זרעי הפשתן לפני? * האם הדייסה מתאימה לכולם או שיש אנשים להם לא מומלץ? * בתהליך דיאטה מומלצת גם? * האם היחס בכמות בין המרכיבים סביר? תודה וחנוכה שמח

25/12/2008 | 19:51 | מאת:

שלום נטלי, אפשר לטחון,לא חובה. באופן עקרוני היא מתאימה לכולם, פרט לחולי צליאק. מומלצת לירידה במשקל והיחסים נראים לי סבירים, הטעם אולי פחות. בברכה, דנה