אפייה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום אני עושה קרקר מחיטה נבוטה טחונה ומיבש אותה בתנור בחום של 50 מעלות שעתיים בערך(.אן ויגמור ) טעים, אבל כנראה מפריע ודוחה את היציאה ביום .יש פתרונות עצות? הלכתי לכיוון אפיה רגילה ושאלותיי: מה עדיף? או מה פחות מזיק ולמה? שימרית? אבקת אפיה ? או סודה לשתיה? ומה ההבדל בינהם? תודה
שלום, כל התוספות אפשריות, כולן בסדר ואינן מזיקות, זה תלוי בטעם של האישי. עצתי, שתה יותר מים בזמן אכילת הקרקר. בברכה, דנה