ג'נגיר ושום
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
לאכילת שום בצורה אפקטיבית צריך קודם לכתוש את השום עם פטיש מעץ כדי לא לחמצנו ואחרי כמה דקות לאכול אותו שהאליצין יצא?או שאפשר לאכול אותו ישר בלי כל עיניין הקטישה? איפה אפשר לשמור ג'ינג'ר לאורך זמן כדי לשמר אותו?ולהשתמש בו בשעת הצורך? ואיפה אפשר לשמור תפוח אדמה במקרר או בחוץ?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום אלי, תהליך כתישת השום אינו חיוני, גם השיניים שלנו כותשות אותו, ולכן אפשר לאכול שלם. לא ידוע לי דבר על שימור נכון של ג'ינגר. תפו"א אפשר לשמור בחוץ במקום קר ויבש. בברכה, דנה