שלום רב וחג שמח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/10/2008 | 20:58 | מאת: אני

בת 53 אובחנה על ידי דיאטנית קלינית (סוכר בצום 80) וסובלת מהיפוגליקמיה תגובתית. האם מותר לי בין הארחות לאכול קצת גלידה או פרוסת עוגה? רזה עם bmi 20 . אין לי בעיה של כולסטרול, ושומנים בדם. שאלה נסופת, האם ההיפוגליקמיה תגובתית היא מחלה כרונית או מתאזנת בעקבות תזונה נכונה? תודה רבה מראש וחג שמח

לקריאה נוספת והעמקה
22/10/2008 | 18:35 | מאת:

שלום, אם את סובלת מהיפוגלקמיה תגובתית, לא מומלץ לאכול מזונות עתירי סוכר פשוט כגון עוגות וגלידות.את יכולה לנסות גלידות ללא סוכר ולגבי עוגות, לנסות מופחתות סוכר . הנטיה להיפוגלקמיה תגובתית לרוב נשארת ולא עוברת, ולכן מומלץ לשמור על דיאטה מתאימה מוגבלת בסוכר פשוט ולהסתמך בעיקר על פחמימות מורכבות. בברכה, דנה