שלום, רציתי לשאול, אם מחמם סיר אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/09/2008 | 01:26 | מאת: שאלה תיאורתית

נגיד סיר ממולאים בשעה 13:00 בצהריים בשעה 1:00 בלילה הסיר יהיה קר, אם אוכלים את זה ב 1:00 בלילה שזה קר, חומם מזמן. האם זה אותו דבר מבחינת ויטמינים? זה משנה אם זה חם או קר ואם זה כבר חומם? יורד הערך של הויטמינים או שזה אותו דבר רק שזה לא יהיה טעים כי קר? תודה.

18/09/2008 | 13:02 | מאת:

שלום, חימום מחדש לא ישנה כלום מלבד טעם ואולי אפשרות להרוס חיידקים פוטנציאלים. מבחינת הויטמינים, זה די זניח, רוב הויטמינים יציבים בטמפ החדר. בברכה, דנה