פיתות חמות בשקיות ניילון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/09/2008 | 13:49 | מאת: ענתוש

שלום, אני נוהגת לקנות פיתות מחיטה מלאה. בכל בוקר אני מכינה לביתי פיתה שכזו לגן. שמתי לב בסופר שמכניסים את הפיתות כאשר הן חמות לתוך שקית הניילון וסוגרים אותן. האם זה בסדר? חשבתי שאולי עדיף לקנות לחם פשוט ולא לחם כביכול בריא יותר במידה ומשתחחרים חומרים מסוכנים. מה דעתכם? תודה! ענתוש

15/09/2008 | 17:06 | מאת:

שלום ענת, בכל הכנות, אין לי מידע בנושא, האם החום גורם לשחרור של חומרים בעייתים מהניילון. אם יש לך חשש,קני לחם טרי, אך קחי בחשבון שגם זה מוכנס לניילון בעודו חם כאשר יוצא מהמאפייה. הכי בטוח, לקנות במקומות בהם הוא עובר מהתנור לשקית נייר. בברכה, דנה