פפאדם
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
זה לחם הודי, קצת שינתי לו את המתכון, אבל זה בעיקרון המתכון, ורציתי לשאול בערך לפפאדם בגודל פיתה רגילה (שלנו) כמה קל' פחות או יותר לפי המתכון צריך להיות בו, האם אפשר לשלב אותו באירוח החיים מידי יום? תודה. מרכיבים: כוס קמח עדשים גביע יוגורט עזים חצי כפית אבקת אפייה כ- 1/2 כוס מים אופן הכנה: מסננים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את היוגורט. לשים יחד ומוסיפים מהמים באטיות על פי הצורך עד קבלת בצק אלסטי ואחיד. מניחים את הבצק למנוחה למשך שעתיים כאשר הוא מכוסה. לאחר כשעתיים, מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים לא גדולים ולא קטנים, ומכניסים לתנור.
שלום סיון, כמה כדורים יוצאים מהעיסה? בברכה, דנה