חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/06/2008 | 20:54 | מאת: רן

שלום רב יש לי תפריט מאיש מקצוע העניין הוא שבצהריים הכי קל בעבודה להזמין סלט ירקות וחזה עוף על אש,.. בנוסף אני גם מתאמן בחדר כושר ויוצא לי לאכול טונה בקופסת שימורים 3-4 פעמים בשבוע, כרגע אין איזה שהיא בעיה בריאותית שמגבילה חלבון אבל לטווח הארוך האם מזון של על האש וטונה הרבה זה בריא? גבינות הרבה גורמות לי לצריבות בשתן. בכבוד רב רן

28/06/2008 | 00:48 | מאת:

שלום רן, בשר על האש, כלומר על גחלים ומזון משומר לאורך זמן אינם נחשבים למזינים. אם הבשר על האש הכוונה במחבת גריל אין בעיה.אם יש לך עם הארוחה העיקרית בעבודה, פשוט תחליף ותאכל ארוחה קלה יותר בצהריים ואת הארוחה העיקרית תאכל בבית. בברכה, דנה