"שניצלים" מן הצומח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/04/2008 | 15:45 | מאת: מתעניין

ברצוני לדעת האם ה"שניצלים" הללו בריאים? איך אפשר לדעת אם הם מטוגנים או אפויים? האם יש בהם תוספים מזיקים?

02/04/2008 | 16:47 | מאת:

שלום, שניצלים מן הצומח אינם מזיקים כל עוד צורכים מהם במידה הראויה ובגיוון עם מזונות אחרים. הם לרוב עוברים תהליך של טיגון (תלוי בסוג ) ולרוב כתוב על האריזה מה היה תהליך הבישול. לרוב איני ממליצה על מזונות מוכנים כלל בשל היותם מעובדים עשירים במלח, שומן רווי או טרנס ועוד תוספים אחרים. לכן אפשר לצרוך מהם אך לא על בסיס יומי. בברכה, דנה