שאלה..
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
היי, אני רוצה לרזות קצת ורציתי לשאול שאלה. מה עדיף לאכול באופן כללי,לצד סלט גדול- שניצל שזה עוף וזה בריא אך זה מטוגן בשמן עמוק או תפוחי אדמה/אורז/כל פחמימה אחרת. במידה והשניצל והפחמימה שוקלים אותו דבר. כיון שאני יודעת שצריך להפחית מעט בפחמימות כשרוצים לחזור ועוף ודגים גם זה דיאטטי יותרמפחמימה אך השאלה היא בגלל שהעוף מטוגן ומצופה בפירורי לחם. תודה רבה על התייחסותך, שירי
שלום שירי, אם לשניתל ולתוספת הפחמימה אותו ערך קלורי אין הבדל משמעותי. איני יכולה לומר מראש מה הערך הקלורי כי זה משתנה למנה. אם תאכלי 200 קק"ל משניצל או מפחמימה, זה לא ישנה מאוד מבחינת המשקל. כמובן שבכל זאת רצוי מזון מבושל ולא מטוגן בכל מקרה. בברכה, דנה