רסק
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום דנה אם BX ברסק עגבניות הוא אחוז המוצקים המסיסים,מה טוב יותר BXנמוך(כמו 20)? או BX גבוה (כמו28), לעניות דעתי הBX הנמוך אם רוצים פחות סוכרים,האם אני צודק ? תודה מראש משה
שלום משה, כן אתה צודק. בברכה, דנה
שלום דנה אם BX ברסק עגבניות הוא אחוז המוצקים המסיסים,מה טוב יותר BXנמוך(כמו 20)? או BX גבוה (כמו28), לעניות דעתי הBX הנמוך אם רוצים פחות סוכרים,האם אני צודק ? תודה מראש משה
שלום משה, כן אתה צודק. בברכה, דנה