ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/02/2008 | 16:41 | מאת: משה

שלום חלק נכבד מן הפלבונואידים שבירקות נהרס בבישול ( חמישים אחוז ) שאלתי: אם נבשל את הירקות בישול קצר כמו עשר דקות (במקום 45 דקות)האם נשמור כך על כמות גדולה יותר של פלבונואידים? ונתקרב יותר אל ערכי הירק הטרי? תודה משה

24/02/2008 | 17:51 | מאת:

שלום משה, בהחלט כן. לא רק בישול קצר, גם סוג הבישול אידוי במקום בישול במים שומר על ערכים תזונתיים של מזון. בברכה, דנה

24/02/2008 | 22:43 | מאת: משה

תודה על תשובתך המהירה האם כרוב כן צריך להרתיח כדי שיגרום פחות לגזים ?כמה זמן מינימום ? תודה משה