קווקאר מלא ולא מלא

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/01/2008 | 11:37 | מאת: אלעד

יש בשוק גם את הקווקר המלא וגם את הגרוס..השאלה היא מבחינת ערך תזונתי יש הבדל ביניהם? למעשה אנ י מכין דייסת קווקר ועם הלא מלא-הלבן הקווקא תופס נפח ויותר טעים.ולעומת זאת עם המלא הוא לא תופס נפח..אולי את מכירה איזה מתכון לקווקר המלא שיתפוס נפח ויהיה טעים כמו הלא מלא..בכל מקרה אם אין הבדל אשתמש בלא מלא..ושהיהיה יום מלא אור@

08/01/2008 | 14:06 | מאת:

שלום אלעד, קואקר עשוי משבולת שועל. שבולת שועל במהותה נחשבת לדגן מלא. יכול להיות שבתהליך הגריסה חלק מהסיבים נהרסים, אך אין הבדל משמעותי. תאכל מה שטעים לך. בברכה, דנה