בשר ודגים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/11/2007 | 10:13 | מאת: ערן

בתפריט של 1500 קלוריות 2-3 קציצות בשר האם זה לא משנה איזה בשר ומה גודל הקציצה בערך? כמה גרם דג סלומון מותר לאכול ומה גודל המנה בערך? איזה סוגי בשר מומלצים (כולל המלצה על מספר הבשר) ומה הכמות המומלצת ביום?

28/11/2007 | 15:35 | מאת:

שלום ערן, מנת בשר יומית צריכה להכיל כ- 150 גר' לפני בישול. דג יכול להגיע ל- 200 גר' לפני בישול, לא משנה סוג הדג או הבשר. סוגי הבשר המומלצים הינם בשר הודו ובקר חלקים 4,5,6,8,10-18. בברכה, דנה