שאלות דרמטיות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום דנה 1- אני אוכל כף,כף וחצי, סובין חיטה, מדי יום...כמות שהוא מגיע מן היצרן, משקית ארוזה.האם מומלץ לטחון עד דק את הסובין במטחנת קפה? שאלה שניה :אינני מבשל את הקווקר הדק אלא משרה אותו במים והוא מתרכך.משאיר אתו במקרר וצורך אותו בכמה ימים. האם צריך לבשל את הקווקר? או שאני עושה נכון ? ....התחבטויות קשות !! תודה לך דנה רוברט....מתחבט
שלום רוברט, אין צורך לטחון יותר את סובין החיטה, זה לא מקנה לו תכונות בריאות יותר. לא חייבים לבשל קוואקר אפשר לצורכו מושרה ולא מבושל. בברכה, דנה