שאלות דרמטיות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/10/2007 | 21:27 | מאת: רוברט

שלום דנה 1- אני אוכל כף,כף וחצי, סובין חיטה, מדי יום...כמות שהוא מגיע מן היצרן, משקית ארוזה.האם מומלץ לטחון עד דק את הסובין במטחנת קפה? שאלה שניה :אינני מבשל את הקווקר הדק אלא משרה אותו במים והוא מתרכך.משאיר אתו במקרר וצורך אותו בכמה ימים. האם צריך לבשל את הקווקר? או שאני עושה נכון ? ....התחבטויות קשות !! תודה לך דנה רוברט....מתחבט

25/10/2007 | 23:34 | מאת:

שלום רוברט, אין צורך לטחון יותר את סובין החיטה, זה לא מקנה לו תכונות בריאות יותר. לא חייבים לבשל קוואקר אפשר לצורכו מושרה ולא מבושל. בברכה, דנה