ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/10/2007 | 20:19 | מאת: טל

בהמשך לתושבתך לגבי ברזל א. איך יכול להיות תווח תקין כלכך נרחב בין 75 - ל 175 ב. יש עדיפות לכבד אם כבד עוף כבד הודו או כבד בקר לצורך הברזל כי מבחינת קלוריות יש הבדל בין כבד עול לכבד בקר (מאודה)

13/10/2007 | 21:00 | מאת:

שלום טל, הטווח נובע משונות בין בני אדם, וראו שאנשים עם ברזל בין 75-175 יכולים לשמור על המוגלובין תקין ובריאות תקינה. אין עדיפות בין הכבדים מבחינה משמעותית. בברכה, דנה